• Как оптически да увеличим големината на коридора?

Можете оптически да увеличите размера на антрето си, като използвате осветлението по интелигентен начин. Поставете профил за индиректно осветление по цялата дължина на стената или тавана. Това ще добави дълбочина на помещението и ще придаде модерен вид.

• Как да съживим скучните бели стени?

Довабете цвят и релеф с декоративните профили на Orac Décor, които дават неограничени възможности за модерен или класически завършек на интериора. Изберете первази, панелни елементи, корнизи и евентуално панели за врата от гамата на Orac, които отговарят на Вашата идея. Ламперията може да бъде семпла и гладка или с акценти, получени чрез използването на определени елементи. За да фиксирате елементите и панелите, най-добре е да използвате малки пирончета и лепилата на Orac Décor. За наистина внушителен и впечатляващ завършек на интериора, вижте колекцията на дизайнера Улф Мориц (Ulf Moritz) от декоративни елементи, с които да оформите пространството по изключително уникален и индивидуален начин. Можете да създадете композиция с по-изразителните елементи или да използвате няколко преливащи се елемента един над друг, за да направите ламперия, каквато никога не сте виждали. Дайте свобода на творческите си идеи!

• Как да придадете на интериора елегантен вид и да скриете някои несъвършенства?

С 3D стените панели от Orac Decor ®. Те ще ви позволят да експериментирате с модерни форми и цветове. Лесно, удобно и оригинално!

• Как стените да изглеждат оптически по-високи?

Вашите тавани са леко ниски? Чрез създаване на рамки във вътрешното пространство, можете оптически да увеличавате височината на тавана. Ако поставите широк корниз в горната част на стената, това оптически повдига тавана нагоре. Можете да създадете същия ефект, като използвате профил за индиректно осветление в горната част на стените си: отразяването на светлината ще направи тавана да изглежда по-висок. И накрая, не забравяйте да придадете на долната част на стените си красив завършек. Може допълнително да създадете илюзия за по-висок таван, като използвате первази в същия цвят като стената.

• Как да постигнем елегантен преход между стената и тавана?

Плавният преход между стената и тавана може да бъде постигнат чрез поставяне на елегантен корниз. Корнизите на Orac Decor® придадават професионален завършек на помещението.

• Как да създадем красиво покритие върху наклонен таван?

Имате наклонен таван и искате той да има красиво покритие? Това не е толкова лесно. Ъгълът между покрива и стената прави невъзможно използването на стандартен корниз. За този тип помещения Orac Decor® има красиво и удобно решение за премахване на шева между стената и покрива: многофункционалният профил. Всичко, което трябва да направите, е да го поставите срещу наклонения таван и сте готови!

• Как да се подчертаят обособени места в помещението?

С нашите корнизи, профили и первази можете да направите повече отколкото очаквате. Можете да ги използвате не само като функционални профили, ни и като чисто декоративни елементи. Има неограничени възможности за творчески решения. Може да направите рамка около голямо огледало, врата, или прозорец. Можете да акцентирате върху конкретно място в помещението с корниз или профили така, че да подчертаете определени детайли, като истински произведения на изкуството.